الفطائر Pancakes

المقادير 

كأسان من الحليب
كأسان من الدقيق (فرينة)؛
بيضتان
ملعقة كبيرة من الزيت
ملعقة كبيرة من السكر

طريقة التحضير

 ضعي كل المقادير في الإناء، ثم اخليطها جيدا حتى يصبح الخليط قشدي؛

في مقلاة علي نار هادئة، اسكبي غراف متوسط الحجم من الخليط مع تحريك المقلاة للحصول على شكل دائري؛

اطهي الفطائر على الجهتين، بعد طهي الوجه الأول إقلبيها علي الوجه الثاني؛ 

عند طهي الفطائر إطليها بالشكولاطه الذائبة ثم قمي بلفها؛

ملاحظة: إذا كانت المقلاة لاصقة، يجب مسحها بإسفنجة صغيرة مبللة بالزية؛


Ingredients 

-2 glasses of milk 
-2 glasses of flour 
-2 cuffs 
-1 table of oil and 1 of sugar 

 Preparation

 In a bowl well beat the milk, The Earine, the eggs and the oil with an electric stirrer, until obtaining an emergency mix.

From a horsetail, over low heat, pour a medium ladle of this mixture, Knowing the pan to give a circular shape.

Cook the two sides of the pancakes: I times the first cooked side. turn on the second side. 

Once the crêpes are cooked, spread them with melted chocolate or jam and roll them up.

 Note: If the pole is sticky, a small sponge dipped in oil must be passed over the surface.

Comments